web analytics

Der große Schlagerabschied van zaterdag 14 januari 2023

Op 14 januari presenteert Florian Silbereisen bij de ARD het programma Der große Schlagerabschied.


De grote afscheidsshow is er voor Jürgen Drews. Voor de allerlaatste maal zal de Koning van Mallorca op het podium staan en zal hij natuurlijk zijn grote hits zingen zoals “Wenn die Wunderkerzen brenne” en “Ein Bett im Kornfeld”. Jürgen stopt met optreden door de zenuwziekte Polyneuropathie waarbij er schade is aan zijn zenuwen wat er voor zorgt dat hij erg wankel op zijn benen staat. Natuurlijk zijn ook zijn vrouw Ramona en zijn dochter Joelina van de partij.

De andere muzikale gasten zijn: Oli.P, Maite Kelly, Andy Borg, Anna-Maria Zimmermann, Bernhard Brink, Melissa Naschenweng, Ross Antony, David Hasselhoff, Die Mountain Crew, Marianne Rosenberg, Beatrice Egli, Ben Zucker, Thomas Anders, Mickie Krause, Marian Gold van Alphaville, Andreas Gabalier en Roland Kaiser

Uitzending: Zaterdag 14 januari om 20:15 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven