web analytics

SWR4 Schlagerweihnacht aus der Sayner Hütte in Bendorf-Sayn

SWR

Op 4 december was bij SWR het muziekprogramma SWR4 Schlagerweihnacht aus der Sayner Hütte in Bendorf-Sayn te zien. Deze is nog een kleine maand via internet te bekijken.

Deze uitzending vindt plaats uit De Sayner Hut – een industrieel monument van wereldklasse. Meer dan 250 jaar geleden werd de Sayner Hütte opgericht als een plaats voor ijzerverwerking. De keurvorst, de Pruisische staat en de ondernemersfamilie Krupp geven vorm aan de veelzijdige geschiedenis en drukken tot op de dag van vandaag hun stempel op het monumentengebied. Het programma wordt gepresenteerd door Anna Lena Dörr en voert kerstige gesprekken met haar gasten die natuurlijk ook kerstliedjes zullen zingen.

Zo zingt Fantasy liedjes uit hun kerstalbum Weiße Wehnachten mit Fantasy, Johnny Logan kennen we eigenlijk alleen maar van het songfestival, maar hij laat ook horen dat hij groot fan is van kerstliedjes. Laura Wilde zingt haar nummer ‘Da ist ein Engel’ en ook de klassieker ‘Leise rieselt der Schnee’. Claudie Jung zingt haar grote hit ‘Tausend Frauen’ en zingt ze een nieuw kerstduet met Patrick Lindner. Ook te gast is Ross Antony die ook helemaal gek is met kerst en hij zingt met zijn man Paul Reeves het kerstduet ‘Christmas mit dir’.

De uitzending is nog tot 2 januari 2022 hieronder te zien:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven