web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 25 juli 2021

Op zondag 25 juli presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten vanuit de Mainzer Lerchenberg.

Ook deze week kan de kijker zich weer verheugen op een divers live-programma met veel artiesten. Zo behandelt Alexander Kumptner streetfood, praat Dr. Yael Adler over de huid en krijgen we de lekkerste bubbelthee-recepten van Jeanette Marquis. Ook wordt er een recordpoging gedaan en zien we parkour.

De muzikale gasten zijn: Oli. P, Vincent Gross & Emilija Wellbrock, Anna-Maria Zimmermann & Lorenz Büffel, Menderes, Paulina Wagner, Ricky Reason, Bruno Ferrara, Claudia Jung, Saskia Leppin en Hansi Hinterseer.

Uitzending: Zondag 25 juli om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven