web analytics

Semino Rossi en Ein Teil von mir – Live aus Berlin

Semino RossiOp vrijdag 10 augustus verschijnt de live CD ‘Ein Teil von mir – Live aus Berlin‘ en de DVD ‘Ein Teil von mir – Ein Tourtag mit Semino” van de Argetijnse schlagerzanger Semino Rossi.

In juni 2017 bracht Semino Rossi zijn laatste studio album ‘Ein Teil von mir’ uit. Het was het begin van de samenwerking tussen Semino en Ariola en die was succesvol, want het album verscheen meteen op de eerste plek in de Oostenrijkse hitlijst, plek 2 in de Zwitserse hitlijst en de vierde plek in de Duitse hitlijst. Het album is ondertussen erg succesvol en is goud geworden en ook de singles deden het goed op de radio.

Nu komt de zanger met een live-album en DVD, een registratie van zijn concert in het Tempdrom in Berlijn. Het concert was onderdeel van zijn concertreeks waar hij met dertig shows vijf landen bezocht. Semino presenteert met een grote band verschillende hits van zijn album, maar natuurlijk ook hits van de afgelopen jaren. Op de DVD staat naast de concertregistratie ook een blik achter de schermen. We zien hoe hij zijn dag doorbrengt vanaf het moment dat hij uit zijn hotel komt, de tourbus in gaat tot de backstage-ruimtes.

Bekijk hier Semino Rossi met Wir sind im Herzen jung afkomstig van Ein tag mit mir – Ein Tourtag mit Semino:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven