web analytics

Vincent Gross en Dieser Beat

Vincent GrossDe 21-jarige Vincent Gross heeft het nummer ‘Dieser Beat‘ uitgebracht als eerste voorbode van zijn tweede album Möwengold.

Het luchthartige nummer is een echte hit-jandidaat met zeker danspotentieel voor de disco en de clubs. Het heeft een krachtige dancegroove met synthpop die vanaf de eerste noot zorgt voor een goed gevoel. De zanger staat vanaf april in het voorprogramma van Maite Kelly waar hij liedjes van zijn debuutalbum zingt, maar natuurlijk ook zijn nieuwe single. Zijn nieuwe album verschijnt in augustus en dan gaat hij in november op zijn eigen Möwengold-tour.

Beluister hier Vincent Gross met Dieser Beat:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven