web analytics

Howard Carpendale is getrouwd met Donnice

Howard CarpendaleNa 34 jaar samen is de Zuid-Afrikaanse schlagerzanger Howard Carpendale (72 jaar) in het huwelijksbootje getreden met zijn Amerikaanse vriendin Donnice Pierce (62 jaar).

De plechtigheid was op 12 maart in de Beierse stad Starnberg. Zijn zoon Wayne Carpendale en zijn zwangere vrouw Annemarie waren de getuigen. Daarna was er een feest in besloten kring in Schlossgutt Oberambach. Bij de lunch was ook Claudia Carpendale aanwezig, de eerste vrouw van Howard en de moeder van Wayne. Afwezig was Cass Carpendale, de zoon van Howard en Donnice, maar die telefoneerde vanuit de Verenigde Staten.

In een interview zegt Howard Carpendale dat er meerdere redenen waren waarom ze zolang met het huwelijk hebben gewacht. Als grap zei hij altijd dat hij pas op zijn zeventigste over trouwen ging nadenken. Maar dan geeft hij de echte reden:”Donnice was alcoholverslaafde. We hebben de strijd tegen deze duivelsdrank gewonnen, maar het heeft verdomd lang geduurd. Door dat gif hebben we de donkerste momenten in het leven leren kennen. Maar sinds twee jaar is het voorbij en hebben we over trouwen gepraat. Donnice is blij om nu mevrouw Carpendale te zijn.”

Howard Carpendale heeft sowieso een goed jaar: Hij heeft zijn grote liefde getrouwd en hij wordt ook voor de eerste keer opa. Hij voelt zich beter in zjn vel dan ooit te voren, en hoewel hij zich op de baby van Wayne en Annemarie verheugd wil hij niet dat het kind opa tegen hem zegt, maar Howy. Dit jaar viert hij ook zijn vijftig jarig jubileum als zanger.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven