web analytics

Hansi Hinterseer en zijn album Für mich ist Glück …


Hansi Hinterseer
Vandaag, op vrijdag 10 november komt het nieuwe album uit van de Oostenrijkse zanger Hansi Hinterseer. Het album heet Für mich ist Glück en er staan vijftien nummers op.

De single “Du bist ein Engel für mich” is een momentopname in het leven. Het ritme en de melodie, deze verliefdheid en zorgeloze lichtheid, de charme nodigt uit om te dansen, te lachen en van het moment te genieten. De melodie fascineerde Hansi al sinds zijn jeugd en nu is er dus een Duitse tekst op gemaakt die goed gelukt is.

Hansi Hinterseer weet iets teweeg te brengen in mensen, hun hart te beroeren. Zijn nummers horen bij verliefdheid en bied in donkere momenten een schouder om tegen aan te leunen tot de wereld draait en de zon weer schijnt. Dat is in de kern ook wat het nummer “I kann di nit vergess’n” is. Maar er staan ook nummers op met vrolijkheid zoals “Bella Italia” en de luchtige ballade “Angelo”.

Het titelnummer “Für mich ist Glück…” is uit het leven gegrepen en belicht de facetten van geluk uit alle perspectieven. Bij het nummer “Noch einmal in meine Arme” is men zijn eigen weg gegaan, maar er is toch altijd iemand die je begrijpt en waarmee je je in herinnering verbonden voelt. Een nummer waarin wordt bezongen hoe belangrijk het is om een vriend te hebben is “Ein Freund wie du”

Bekijk hier Hansi Hinterseer met Du bist ein Engel für mich:

[bol_product_links block_id=”bol_5a08936f20d89_selected-products” products=”9200000082916140″ name=”hansigluck” sub_id=”hansigluck” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”237″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven