Anni Perka en Die Welt steht still

Anni PerkaDe Duitse zangeres Anni Perka brengt het nummer ‘Die Welt steht still‘ uit als voorbode van haar tweede album ‘Dafür lebe ich’ die in het voorjaar van 2018 zal verschijnen.

In 2015 nam de 28-jarige zangeres haar debuutalbum ‘Lass uns träumen’ op waar een mix op staat van popschlager, dance-achtige nummers en ballades. Het album wist de top tien van de album hitlijst te behalen. En nu komt ze dus met een nieuw album waar nu de eerste single van is verschenen. Het nummer gaat om de betekenis en de sensualiteit en de kleine dingen en momenten waar het om gaat in het leven. Het nummer heeft verder een arrangement bestaande uit een piano.

Bekijk hier Anni Perka met ‘Die Welt steht still‘:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *