web analytics

Hein Simons met Mamatschi

Hein Simons

In december verschijnt van Hein Simons het duet-album ‘Heintje und Ich‘ en viert daarmee zijn 50 jarig jubileum als zanger. Nu is van dit album de eerste single uitgekomen: Mamatschi.

De klassieker begint met de tekst ‘Es war einmal ein kleines Bübchen..’ en dat geldt zeker ook voor Hein Simons, de nu 62-jarige zanger zingt dit nummer wat een van zijn grote hits was uit zijn kinderster-tijd. Het is een nieuwe versie als een duet en wel met een heel bijzonder iemand: zijn jongeren zelf. Het nummer gaat over een kleine jongen die niets liever wilt dan een echt paard en daar moet hij nog op wachten. In de videoclip zien we dan ook beelden van Hein Simons nu en van Heintje uit de muziekfilm ‘Ein Herz geht auf Reisen’ die in 1969 is uitgekomen

Bekijk hier Hein Simons met Mamatschi:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven