web analytics

Die jungen Zillertaler en de single Hammer

Die Jungen ZillertalerOp 22 juli verschijnt het nieuwe album van die jungen Zillertaler en nu hebben ze alvast de videoclip uitgebracht van hun nieuwe gelijknamige single Hammer.

Met het nummer Hammer weten ze een potentiële zomerhit af te leveren. Het ritme en de klanken zijn een heuse oorwurm. Met Hammer wordt het gevoel bezongen wat mannen overkomt als ze hun droomvrouw zien. In de videoclip zien we de Jungen Zillertaler eerst voor een idyllische natuur staan, maar dan blijkt het een villa te zijn. En natuurlijk is ook de droomvrouw te zien waardoor ze met elkaar gaan concurreren, maar dan blijkt dat ze toch niet de droomvrouw is als gedacht.

Bekijk hier die Jungen Zillertaler met Hammer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven