web analytics

Die Amigos en hun album Wie ein Feuerwerk

Die AmigosDie Amigos brengen vandaag hun nieuwe album Wie ein Feuerwerk uit.

Vrolijke doscofoxtitels om te dromen, liedjes om na te denken en om mee te leven. De thema’s van de nummers zijn allemaal weer uit het leven gegrepen. Het album heeft een echte Amigos-stijl, dat knalt met alle kleuren van het leven.

Bij de keuzes van de nummers hebben de Amigos er op gelet dat de nummers in gezelschap geluisterd kunnen worden, maar ook alleen heel goed te beluisteren zijn. Met het nummer “Immer wenn ich in de Himmel schau” eren de broers hun moeder Erna die deze zomer een jaar geleden is overleden. Ook staat er een liefdesverklaring op voor hun vrouwen waar ze al jaren mee samen zijn. Dit nummer heet dan ook “Für dich geh ich nochmal durchs Feuer”

Bekijk hier Die Amigos met Wie ein Feuerwerk:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven