web analytics

Andrea Berg loopt brandwonden op bij optreden

Andrea BergAfgelopen weekend trad Andrea Berg op, het was een voorpremière van haar tour Seelenbeben, en daarbij is ze gewond geraakt. Haar bovenarm en schouder hebben brandwonden nadat een vuurinstallatie verkeerd stond.

Bij de tournee Seelenbeben is het podium een grote draak en dus speelt vuur een belangrijke rol. Volgens dagblad Bild spoot de vuurinstallatie harder dan gedacht en stond het de verkeerde kant op gericht toen Andrea Berg daar vlakbij aan het zingen was. Haar kleding raakte vlam vlakbij haar linkerarm en schouder. Het publiek zou geschreeuwd hebben, maar de zangeres voelde wel pijn maar heeft door de adrenaline gewoon doorgezongen. Daarna kwam de pauze en is ze behandeld door een dokter voor haar tweede en derde graads brandwonden.

Op haar facebook bracht ze ook een bericht naar buiten: “Ja het klopt, het vuur heeft me geraakt en nu weet ik welke pijn je moet doorstaan als je het opneemt tegen een vuurspuwende draak. Ik heb met het beest een woordje gesproken en de draak heeft mij verteld dat zulke verrassingen niet meer zullen voorkomen. In de pauze ben ik goed verzorgt en kon ik na een half uur ook het tweede deel van de show optreden. Mijn jurk is wel kapot, dat is aangebrand, maar dat is niet zo erg, dat kan je nog herstellen. Ik hoop dat mijn verbrande huidcellen zonder grote littekens weer bij elkaar groeien. Volgende week treed ik weer op in de Mechatronik Arena in Aspach en hoop ik iedereen weer te zien.

AndreaBergbrandwond

2 gedachten over “Andrea Berg loopt brandwonden op bij optreden”

  1. Ik vind het héél erg wat Andrea overkomen is….het is trouwens mijn liefste zangeres…veel moed gewensd Andrea….Hopelijk genees je vlug ! Je bent mijn prinses in de muziekwereld !!! François ( uit Relegem..” België “)

  2. nieske schaper

    hallo Andrea du bist stark du setst dich dor ich wunder mir uber dich
    du hasst dich wunderbar her holt weiter andrea bleibt gesund
    Liebes grussen von Nieske

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven