Roland Kaiser en Maite Kelly hebben Hit des Jahres 2015

Roland KaiserRoland Kaiser trad afgelopen zondag voor het eerst dit jaar op bij een Open Air en meteen mocht hij een prijs in ontvanst nemen. Samen met Maite Kelly heeft hij de Hit des Jahres 2015 gekregen voor het nummer “Warum hast du nicht nein gesagt“.

Roland Kaiser wilde iedereen hiervoor bedanken:”Dit is een bijzondere eer voor ons, het is niet alleen de belangrijkste publieksprijs van de Duitse muziekbranche, omdat de fans kunnen stemmen. Heel erg bedankt!”, schreef hij. Ook op youtube is het nummer een regelrechte hit. De videoclip van het nummer kwam op 17 september 2014 voor het eerst beschikbaar en sindsdien is het maarliefst meer dan zeventien miljoen keer bekeken.

Bekijk hier Roland Kaiser en Maite Kelly met Warum hast du nicht nein gesagt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *