Andreas Martin en Der liebe Gott

Andreas Martin
Andreas Martin weet met zijn nieuwe single “Der liebe Gott” weer een nieuw voorproefje te geven van zijn nieuwe album “Tänzer, Träumer, Spinner” dat op 20 mei verschijnt.

In het euforische nummer bezingt hij het verloop van liefdesgeluk als een serie wonderen. Het geluksgevoel is heerlijk aanstekend en ook het arrangement zorgt voot dit gevoel net als de Oh-oh-oh-oh gezang van Andreas Martin waardoor je meteen met de voeten van de vloer wil. De tekst van deze single is door Berng Meinunger geschreven en niet door Martin zelf, iets wat hij niet alleen voor zichzelf doet maar ook verschillende andere artiesten zoals Wolfgang Petry, Andrea Berg, den Kastelruther Spatzen, Bernhard Brink en Ireen Sheer.

Bekijk hier Andreas Martin met “Der liebe Gott“:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.