web analytics

Ross Antony met Das alles sind wir

Ross AnthonyVan zijn actuele album “Tatort Liebe” brengt Ross Antony nu de tweede single uit: Das alles sind wir.

Sinds Ross Antony in 2013 besloten heeft om Duitse schlagers te zingen is hij niet meer uit de schlagerwereld weg te denken. En nu brengt hij dus een tweede single uit van zijn actuele album. Hij maakt met het nummer duidelijk dat hij geen einzelgänger is en dat zijn familie, vrienden en fans hem belangrijk zijn. Ross zegt:”Zonder de steun van mijn familie en vrienden had ik deze weg niet afgelegd. Mijn publiek geeft mij elke dag mijn mooiste geschenk: Ik mag elke dag mijn droom leven. Wat is geluk en vreugde als je het met niemand kan delen?”

Het nummer “Das alles sind wir” is niet alleen een pakkend nummer om te dansen, maar ook een liefdeslied waar alle facetten van de gezamelijke liefde en vriendschap wordt bezongen. Dat het nummer weet te verbinden weet Ross:” Sinds de eerste keer dat ik dit nummer bij optredens heb gezongen kwam het enorm goed aan en heeft het ons nog meer met elkaar verbonden.”

Bekijk hier Ross Antony met Das alles sind wir:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven