web analytics

Oliver Thomas en de single Heroes

Oliver ThomasOliver Thomas heeft het nummer Heroes uitgebracht en dat is een iets ander geluid dan we gewend zijn.

Met een klankverandering gaat Oliver Thomas een ander pad op. Met rockende gitaren en krachtige drums vertelt het nummer het verhaal dat niet actueler had kunnen zijn: Heroes gaat over het feit dat miljoenen mensen iets nieuws willen doen en de controle over hun leven willen. Niet alleen andere helpen maar ook nieuwe wegen opgaan maakt normale mensen tot helden die met nieuwe energie de wereld veranderen.

Oliver Thomas is bezig met een geheel nieuw album. Nieuwe nummers worden gemaakt, geschreven en geproduceerd op zijn eigen platenlabel en hij heeft zelfs de drums ingespeeld. Hij is ondertussen al twintig jaar bezig en was te gast bij Wilkommen bei Carmen Nebel, ZDF-Fernsehgarten en Immer wieder Sonntags. Deze zomer gaat hij op tour met zijn Rock-Schlager-konzert-tour 2016 waari hij zijn nieuwe nummers zingt die een goede mix zijn tussen rock en schlager.

Bekijk hier Oliver Thomas met Heroes:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven