web analytics

Wind en Komm, wir halten die Welt an

WindDe groep Wind heeft het nummer “Komm wir halten die Welt an” als single uitgebracht.

Al meer dan dertig jaar bestaat de groep Wind, in 1985 gingen ze met het nummer “Für alle” naar het Eurovisie Songfestival en wisten ze een tweede plek te behalen. Twee jaar later gingen ze weer en nu met het nummer “Lass die Sonne in Dein Herz“, wat tot nu toe nogsteeds één van de grootste hits van de groep is. Ook de laatste jaren zijn ze nog actief, zo kwam in 2013 het album “Wind für Deutschland” uit en werden de afgelopen jaren nog wat singles uitgebracht. Nu is dat “Komm wir halten die Welt an” wat een tijdloze mix is tussen akoestische gitaren, strijkers, percussie en een ontspannen meezing refreintje.

Bekijk hier Wind met Komm wir halten die Welt an:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven