Maria Voskania en Gefallener Engel

Maria VoskaniaDe nieuwe single van Maria Voskania heet Gefallener Engel en is afkomstig van haar aanstaande tweede album “Perlen und Gold” dat op 19 februari 2016 verschijnt.

Het nummer is lekker dansbaar en vertelt het verhaal over het einde van een liefde dat toch geen einde is. Er wordt gezongen over het einde van een relatie van een grote liefde, maar de muziek klinkt lekker dansbaar en als ze zingt over een misschien tweede kans is de euforie in de melodie te horen. Het dance-arrangement komt uit de pen van een Duits-Amerikaans producententeam die eerder met Chaka Khan, Joe Cocker en Paul Anka hebben gewerkt.

Bekijk hier Maria Voskania met Gefallener Engel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *