web analytics

Gouden Plaat voor Amigos, operatie voor Bernd

Die AmigosAfgelopen week kregen die Amigos een gouden plaat voor hun actuele album Santiano Blue. Het album kwam acht maanden geleden op de markt en wist meteen de eerste plek te behalen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ze kregen de gouden plaat tijdens het eerste concert van hun Danke Freunde-tour die in Aschaffenburg van start ging. In Duitsland werden er 100.000 albums verkocht en dus kregen ze de onderscheiding. De Amigos bedankten de fans die ze geweldig vinden.

Maar ook is er minder goed nieuws voor Bernd, hij wilde een lamp verwisselen en viel toen van de trap af. Hij werd naar de dokter gebracht en die zag dat het een heupfractuur heeft opgelopen en dat hij inmiddels al onder het mes is gegaan. De komende week worden de optredens uitgesteld en worden in ieder geval nog voor pasen ingehaald.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven