Fantasy en het album Freudensprünge

FantasyOp vrijdag 19 februari verschijnt het album Freudensprünge van het duo Fantasy. Het album is geproduceerd door Dieter Bohlen.

Op Freudensprünge staan veertien nummers waarvan het grootste deel een dansbaar ritme heeft. Zo heeft “Eine Insel in den Wolken” een sterke beat met sterke schlagerinvloeden en ook de nummers “Wenn du mir in die Augen schaust” en “Du bist so schön” zijn lekker uptempo met een droomachtige tekst. Maar ook het caribische “Mein Schiff es fährt heut Richting Süden” en het krachtige “So wie ein Vulkan” staan er op. Fantasy weet met hun nummers tot dromen aan te zetten en ook echt de ziel van de fans te raken. Maar tijdens optredens weten ze er ook echt een feestje van te maken. Helemaal anders is het nummer “Halt mich fest in deinen Armen“, dat nummer is geïnspireerd op een blues uit de jaren 60. Ook staat er een nieuwe interpreatie op van het nummer We Have A Dream. De eerste single van dit album is “Wenn du mir in die Augen schaust” wat een echt Fantasy nummer is, maar toch helemaal nieuw. Een goede tekst die je kan meezingen en een melodie waarbij stilzitten onmogelijk is.

Freudensprünge van Fantasy is vanaf 19 februari te koop.

Bekijk hier Fantasy met “Wenn du mir in die Augen schaust”:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *