web analytics

Marjan Berger en Dein Teddybärenblick

Marjan BergerMarjan Berger heeft een nieuwe single uitgebracht: Dein Teddybärenblick. Van dit nummer is een Duitstalige versie en een Nederlandse versie (Mijn Teddybeer) gemaakt.

Marjan Berger is sinds haar deelname aan een talentenjacht een bekende zangeres geworden in Nederland en België. In de laatste jaren is ze ook in Duitsland bekend en is ze regelmatig op de Duitse televisie te zien. Met meer dan 150 optredens per jaar behoort ze tot een van de meestgeboekte schlagerartiesten in Nederland en België. Nu komt dus de dubbeltalige single uit. Het nummer is een echte oorwurm dat lekker vrolijk en swingend is.

Bekijk hier Marjan Berger en Dein Teddybärenblick:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven