Frank Lukas komt met gratis single Einsamer Wolf

Frank LukasDe Duitse zanger Frank Lukas heeft als een soort van kerstcadeau besloten om zijn nieuwe single Einsamer Wolf tot 11 december gratis als download aan te bieden.

Hij vertelt dat 2015 voor hem en zijn team een succesvol jaar is geweest. Hij heeft in dat jaar het album Intensiv uitgebracht, heeft veel lieve mensen leren kennen en opnieuw ontmoet, ook zat het jaar vol fantastische optredens dus het is al met al een echt topjaar.

Frank Lukas is vol verwachting wat 2016 brengt maar hij weet in ieder geval zeker dat er een nieuw album komt. Omdat het nu tegen kerst loopt vond hij het een goed idee om zijn fans te verrassen: de nieuwe titel Einsamer Wolf is volledig en in goede kwaliteit tot 11 december helemaal gratis te downloaden. Hij doet dit om dankjewel te zeggen voor de ondersteuning en trouwheid van zijn fans. Ook wenst hij iedereen een mooie kersttijd, een goed neiuw jaar en verheugt hij zich op 2016.

Einsamer Wolf van Frank Lukas is tot 11 december 2015 hier te downloaden: http://we.tl/iMk0HD8hVM

Bekijk hier het optreden van Frank Lukas met Einsamer Wolf:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *