Udo Jürgens en Best of Live – Die Tourneehöhepunkte Vol. 2

Udo JürgensOp 21 december is het alweer een jaar geleden dat Udo Jürgens onverwachts overleed. Aankomende vrijdag, op 27 november verschijnt het album “Best of Live – Die Tourneehöhepunkte Vol. 2.

Op dit album staan de beste livenummers van Udo Jürgens uit de jaren 1967 tot 2009 en het dubbelalbum bevat maarliefst 32 nummers. Daarbij staan drie medleys en acht nummers die nog nooit op cd zijn verschenen. Dat zijn onder andere “Liebe ohne Leiden“, een duet met zijn dochter Jenny en het nummer “Lieb Vaterland” dat hij bij een optreden in 1998 heeft gezongen. Dit album laat opnieuw zien hoe veelzijdig Udo Jürgens was.

Bekijk Udo & Jenny Jürgens met Liebe ohne Leiden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *