Schöne Bescherung van 29 november 2015

WDROp zondag 29 november is op de WDR de eerste aflevering te zien van Schöne Bescherung van 2015. Ook dit jaar staan Susanne Wieseler en Thomas Aydintan elke week op een andere kerstmarkt waar ze muzikale gasten ontvangen. Deze week zijn ze dicht bij de Nederlandse grens en komt de uitzending uit Xanten.

Te gast zijn de Internationaal succesvolle groep Hermes House Band die voor een goede sfeer weet te zorgen. Ook te gast zijn de Talking Horns, een blaaskwartet dat de kerstmelodiën op een aparte manier weten te brengen. Uit de regio komt Julia Becker en haar band. Zij zal de Amerikaanse kersklassieker “Merry Christmas, Darling” zingen. Nog meer blazers zijn er bij de Niederrhein Brass, die traditionele kerstmuziek in een medley hebben verwerkt. Daarnaast zijn ook de vier heren van de acappellagroep Maybepop te gast.

Uitzending: Zondag 29 november om 17:15 op WDR

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.