web analytics

Nieuwe single Cappuccinos heet Wer das Leben liebt

Die CappuccinosDe nieuwe promotiesingle van de Cappuccinos is “Wer das Leben liebt“. Het is de derde single van hun actuele album “Zusammen stark“.

Wer das Leben liebt” is de Duitse versie van het nummer “Als de nacht verdwijnt” dat een grote hit is geweest van Jan Smit. De Duitse tekst is geschreven door Tobias Reitz. Het nummer past perfect in de grote zalen en misschien ook wel in stadions. Ja zeggen tegen het leven komt niet alleen in het nummer naar voren, maar zou ook zomaar het motto van het trio kunnen zijn. De laatste maanden hebben ze eraan gewerkt om de Cappuccinos als schlagerpop-trio in de markt te zetten onder het motto wat goed is kan ook beter worden en daar zijn ze wel in geslaagd. Van hun nieuwe album is de eerste single Rosanna de grootste hit van de groep.

Bekijk hier “Wer das Leben liebt” van de Cappuccinos:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven