web analytics

Helene Fischer brengt kerstalbum uit

Helene FischerHelene Fischer heeft een bijzonder kerstcadeau voor dit jaar: ze brengt een heus kerstalbum uit.

Op het album, dat de titel Weihnachten heeft gekregen zullen maarliefst 35 van de meest bekende Duitse en Engelse kerstnummers aller tijden. De opnames vonden plaats in de legendarische Abbey Road Studio in Londen. De titels zijn ingespeelt door het Royal Philharmonic Orchesta. Het album verschijnt op 13 november als dubbelalbum, maar ook als Deluxe Editie, waarbij nog een dvd zit van achter de schermen bij de opnames. Maar ook is het als een vierdelige-LP te bestellen. Een paar weken later, op vier december verschijnt er een Live-DVD en Bluray van een feestelijk kerstconcert waar ze ook optreed met het Royal Philharmonic Orchestra. Op die dag verschijnt er ook een gelimiteerde fanbox bestaande uit het dubbelalbum, dvd met achter de schermen opnames, de DVD en Bluray en vijf kerstkaarten en twee kerstballen.

2 gedachten over “Helene Fischer brengt kerstalbum uit”

  1. Pingback: Helene Fischer neemt welverdiende pauze in 2016 | Schlagerprimeur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven