Anita & Alexandra Hofmann en hun album 100.000 Volt

Anita en Alexandra HofmannOp 9 oktober verschijnt het nieuwe album “100.000 Volt” van Anita & Alexandra Hofmann.

Dit album is elektriserend, rockend, aantrekkend, krachtig maar vooral vol gevoel. Het motto van de twee zussen is dan ook dat Schlager rockt! En dat merken we al bij “100.000 Volt” het titelnummer en het eerste nummer op het album.

Meteen bij de eerste tellen is het raak: Deze Duitse versie van Sleeping in my car van Roxette heeft nergens in kwaliteit en kracht ingeboet. Integendeel zelfs en daarom is het ook niet gek dat dit nummer het albumtitel is geworden. Het is ook meteen de titel van hun liveshow waar ze volgend jaar Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Nederland aandoen. Op 12 maart treden ze op in de Schouwburg Amphion in Doetinchem. Daar zingen ze natuurlijk de hits op dit album en zijn er enkele muzikale verrassingen te horen.

Op 9 oktober verschijnt het album “100.000 Volt“, maar ook is er een deluxeversie met DVD vol met videoclips en verschijnt het album op een LP.

Bekijk hier Anita & Alexandra Hofmann met 100.000 Volt:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.