Nieuwe album Semino Rossi verschijnt oktober 2015

Semino Rossi De schlagerzanger Semino Rossi heeft in een interview verklapt wanneer zijn nieuwe album verschijnt.

De 53-jarige Argentijnse zanger vertelt dat hij nu bezig is aan zijn nieuwe album die in oktober 2015 verschijnt. De titel van zijn nieuwe album vertelt hij nog niet. Bij zijn vorige album werd de productie verzorgd door Dieter Bohlen, voor dit nieuwe album werkt hij samen met Humberto Gatica. Volgens Semino Rossi is hij een fantastische producent die al 16 Grammys (De belangrijkste Amerikaanse muziekprijs) heeft gewonnen. Ook heeft Gatica gewerkt met Andrea Bocelli, Michael Bublé en Celine Dion.

In een eerder interview vertelde Semino Rossi al dat er op het nieuwe album zestien nummers komen: acht nieuwe nummers en acht covernummers. Het wordt een mix tussen Latino, klassiekers en schlager. Hij zingt in het Duits, Engels, Spaans en Italiaans. Dus dat beloofd een internationaal album te worden.

2 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *