ZDF-Fernsehgarten van 7 juni 2015

ZDF
Op zondag 7 juni presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten. Deze week staat het programma in het teken van de jacht naar records. Er komen verschillende mensen langs die een uitdaging uitgaan.

Maar natuurlijk is er ook de nodige ruimte voor muziek. Zo komt de Noorse zangeres Marit Larsen langs net als de Duitse popzangeres Clara Louise. De groepen Ewig en Santiano komen ook langs. Ook de zanger André Stade is te gast net als Loona en de Duitse schlagerzangeres Andrea Berg. Ook te gast zijn de zanger Remo, de Belgische dj/producer Lost Frequencies en Yamato de drumgroep uit Japan.

Uitzending: Zondag 7 juni om 11:30 op ZDF

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *