Bella Vista brengt Feuerwerk uit

Bella Vista
De groep Bella Vista heeft de single Feuerwerk uitgebracht. De groep Bella Vista bestaat uit drie vrouwen en één man en die combinatie maakt hen uniek. Hun eerdere hits “Was kann schöner sein (Que sera)” en “Gebliebt Gestritten Geweint” mag op geen enkel feest ontbreken. De groep heeft gebruik gemaakt van internationale top producent Manfred Holz en een Zweedse liedjesschrijver.

De liedjesschrijver is Jonas Thander die al voor internationale grootheden zoals Taylor Swift en Ariana Grande heeft gecomponeerd is verantwoordelijk voor de nieuwe single. De tekst is dan weer van Chantal Hartmann die ookal de succesvolle single “Ich will stark sein” heeft geschreven.

Bekijk hier de videoclip van Bella Vista met Feuerwerk:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *