sag’ mir einmal noch, dass du mich liebst is nieuwe single Leonard

Leonard Van het album “Noch lange nicht alles” van Leonard brengt hij nu het nummer “Sag‘ mir einmal noch, dass du mich liebst“ als single uit.

Hoe je met een scheiding of afscheid omgaat in het leven en hoe je het ook wend of keert, de liefde tussen mensen verandert. Door dit nummer geeft Leonard, deze niet altijd makkelijke levensfase, met zijn vocale kwaliteiten een bijzondere charme. De single “Sag‘ mir einmal noch, dass du mich liebst“ heeft een pakkende melodie en daar spreekt ook een vleugje avontuur uit, want elk nieuw begin is iets wonderbaarlijks.

Bekijk hier Leonard met “Sag‘ mir einmal noch, dass du mich liebst“:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *