web analytics

Unheilig kondigt afscheid aan

Unheilig
Dit weekend was er een grote schok voor de fans van Unheilig. De zanger Graf maakte bekend dat het komende album Gipfelstürmer de laatste is en dat ook de tour die begin volgend jaar begint het laatste hoofdstuk zal zijn in het bestaan van de groep Unheilig.

In een brief wordt verteld dat ze drie jaar geleden zijn begonnen aan het schrijven van nieuwe nummers en het resultaat is dan ook te horen op het nieuwe album Gipfelstürmer. Voor de Graf zijn deze nummers de beste die hij ooit geschreven heeft vind hij met zijn hart. Ze beschrijven het leven in al haar facetten. Het gaat van hoop en angst, van dromen over geluk en liefde en van troost en afscheid. Met het gevoel dat hij de beste nummers van zijn leven heeft geschreven was het voor hem duidelijk dat dit het einde van Unheilig zou zijn. Hij vond het tijd om te stoppen op het hoogtepunt.

Het laatste album Gipfelstürmer verschijnt op 12 december 2014.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven