web analytics

Das Sommerfest am See van 31 mei 2014

ARD De ARD zend op 31 mei de zomerversie uit van der Feste der Volksmusik uit met Florian Silbereisen. Het programma heeft de titel Das Sommerfest am See gekregen.

In Erfurt zorgt 100.000 liter water er voor dat er een meer in de studio verschijnt. Florian Silbereisen presenteert sterren, plezier en verrassingen aan, op en in het meer. Te gast zijn onder andere Roland Kaiser en Matthias Reim. Ook model en actrice Larissa Marolt is te gast net als de acteur Jörn Schlönvoigt die zijn muzikale carrière weer wil opstarten. Ook te gast zijn Nana Mouskouri, Nicki en het volksmuziekduo Marianne & Michael. Verder te gast zijn Olaf Malolepski, die Grubertaler en Heino.

Uitzending: Zaterdag 31 mei 2014 om 20:15 op ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven