web analytics

Stefanie Hertel getrouwd met Lanny

Stefanie Hertel Het was een goede paaszondag voor Stefanie Hertel, zij is op deze dag in het huwelijk getreden met haar vriend Lanny Isis met wie ze al twee jaar een relatie heeft.

De huwelijksceremonie was in het Beierse Chiemgau en was erg besloten. Onder de gasten waren alleen haar twaalf jarige dochter Johanna, haar ouders Eberhard Hertel en Elisabeth en de ouders van Lanny er bij. Stefanie zegt tegen het dagblad Bild:”We zijn heel erg gelukkig en hebben van deze bijzondere dag zeer genoten.” Van een feest na de bruiloft was geen sprake, maar er was wel een optreden van een goede vriend: de Beierse muzikant Alfons Haseknopf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven