web analytics

ZDF Fernsehgarten van 2 maart 2014

ZDF Bij de vorige fernsehgarten winterspelen van zes weken geleden won Sven Hannawald met Team Blauw. Deze zondag wordt het tijd voor team rood om revanche te nemen.

Dus deze zondag staat het rode team (Christian Clerici, René Baumann, Ross Antony en Mirjam Weichselbraun) opnieuw tegen het blauwe team (Fernanda Brandao, Alexander Mazza, Sven Hannawald en Alena Gerber). Die laatste wist de zege veilig te stellen met het schieten bij de biathlon. Maar deze keer zijn er nieuwe wintersporten: Zo moet er deze keer gerodelt worden en is er een ski-stok mikado-spel en een sneeuw midgetgolf.

Ondertussen maakt Johann Lafer passende partyhapjes en presenteert Astrid Rudolph de nieuwste après-ski mode. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor muziek. Zo zijn er optredens van onder meer Brings, Loona, Lou Bega, Hermes House Band, Norman Langen, Mickie Krause, Achim Petry, The Overtones, DJ BoBo, DJane HouseKat, Antonia aus Tirol en voXXclub.

Uitzending: Zondag 2 maart om 11:00 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven