web analytics

Andrea Berg werkt weer samen met Dieter Bohlen

Andrea Berg
Met de albums Schwerelos en Abenteuer die door Dieter Bohlen werden geproduceerd behaalde Andrea Berg de eerste plaats van de hitlijsten. In 2012 maakte ze bekend dat ze niet meer met elkaar zouden samenwerken en Bohlen maakte daarna een album met Semino Rossi. Nu is het toch zover: Andrea Berg werkt weer met Bohlen samen voor haar nieuwe album Atlantis.

Bij het stoppen van hun samenwerking werd gezegt dat ze zouden stoppen op hun hoogtepunt maar de manager van Andrea Berg vertelt dat ze deze maand samen in de studio staan. Het is niet de eerste keer dat ze weer samen professioneel werken, Andrea Berg heeft in het afgelopen seizoen van Deutschland sucht den Superstar voor één aflevering in de jury plaatsgenomen. Toen kregen ze maarliefst zeventien maal goud voor de albums die ze met elkaar hebben gemaakt.

Het album Atlantis moet in september 2013 verschijnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven