web analytics

AlpenRebellen en Barfuss durch die Wiesn

AlpenRebellen
De groep AlpenRebellen bestaan twintig jaar en brengen daarom de single Barfuss durch die Wiesn uit.

Bij het beluisteren van het nummer zal er instemmend geknikt worden, dat er momenten zijn en men zich niet altijd aan het verleden kan vasthouden. Wat niet betekend dat het vroeger altijd beter was, maar dat het nu anders is. Het gaat over het geluk dat men niet kon vasthouden maar misschien wel terug kan vinden.

Al twintig jaar spelen de AlpenRebellen een mix tussen rockmuziek en volksmuziek en dat is niet gek want de Rebellen kwamen in 1993 bij elkaar door versmelting van een rockband en een volksmuziekgroep. De afgelopen jaren waren zeer succesvol en daarom brengen ze ook het album 20 Rebellische Jahre uit met daarop natuurlijk hun grootste hits zoals Rock Mi en Die Leute am Land en een hitmedley maar ook met zestien nieuwe nummers.

Bekijk AlpenRebellen met Barfuss durch die Wiesn:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven