web analytics

Francine Jordi en Florian Ast uit elkaar

Francine Jordi
Iets meer dan een jaar geleden, in februari 2011, sprong de vonk bij Francine Jordi en Florian Ast over. Francine Jordi verliet haar man voor hem. Ze maakte zelfs een album samen “Lago Maggiore“. Nu is bekend geworden dat de relatie voorbij is.

Helemaal uit het niets maakte Francine Jordi bekend dat de relatie voorbij is. Florian Ast bleek er een andere vrouw op na te houden. Francine kwam achter die affaire toen ze ‘s nachts op zijn telefoon sms-berichten las. “Toen ik de sms-berichten las was het de bevestiging dat hij verliefd is geworden op een andere vrouw en mij bedrogen heeft”, zegt ze in het tijdschrift Blick.

Voor Francine Jordi is haar wereld ingestort. Ze wilde haar toekomst doorbrengen met Florian Ast. Ze heeft de relatie beeindigt en hem uit haar huis gezet. Naar blijkt heeft de affaire in de Verenigde Staten plaatsgevonden waar hij was voor opnames voor zijn nieuwe album. Voor zijn trip naar Amerika hadden Francine Jordi en Florian Ast nog een leuke tijd met elkaar en ze begrijpt dan ook niet hoe hij uit het niets aan een affaire kon beginnen.

Florian Ast reageert in de Blick door te zeggen dat hij er verschrikkelijk veel spijt van heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven