web analytics

Heino geeft Bambi terug

HeinoEr is nogal wat commotie ontstaan nadat rapper Bushido afgelopen week een bambi heeft gekregen voor het bevorderen van de integratie. In het verleden gebruikte de rapper veel grove teksten die gericht waren aan vrouwen en homoseksuelen. Nu zegt Bushido dat het hem ook heeft verbaast dat hij deze prijs kreeg en dat hij niet meer de persoon is van tien jaar geleden. Hij heeft geleerd van die tijd en weet dat wat hij deed fout was.

Er waren voorafgaand aan de prijsuitreiking al protesten van homo-organisaties en tv-kijkers, maar nu gaat zanger Heino een stap verder. Hij is verontwaardigd dat een geweldadige crimineel zoals Bushido een Bambi-award heeft. Heino wil niet in hetzelfde rijtje staan dus geeft hij zijn bambi die hij in 1990 heeft gekregen terug.

Heino zegt dat hij vaak beledigd is en in de rechtse hoek is gezet omdat hij Duitse volksliedjes zong die een onderdeel zijn van de Duitse cultuur.”En Bushido zingt openlijk cynische en mensonterende nummers en krijgt ook een prijs, in wat voor land leven we?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven