Die Hollerstauden en Luft und Liebe

diehollerstauden

De groep Die Hollerstauden uit Oostenrijk hebben met hun video van hun nummer Luft und Liebe een hit te pakken. De clip is al meer dan een miljoen keer bekeken.

De groep Die Hollerstauden bestaat uit drie vrouwen: Eva Gschwandtner uit Hollersbach en Eva Gruber en Vera Egger uit Niedernsiller. Ze maken moderne volksmuziek en treden vooral op bij bruiloften, dopen, bedrijfsfeesten en verjaardagen. En nu is hun nieuwste video meer dan 1,1 miljoen keer bekeken en dat komt niet alleen door de mooie plaatjes van de zomerse alpenweides, maar ook het nummer is lekker speels en zomers. Heel erg nieuw is het nummer niet, het is een cover van Ritchie Valens La Bamba, maar de Hollerstauden weten er leuk nummer van te maken in Pinzgauer dialect.

Bekijk hier Die Hollerstauden met Luft und Liebe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *