Mario Steffen en Königreich der Herzen

Mario SteffenMario Steffen is bezig aan zijn derde album en laat nu alvast de eerste single horen: “Königreich der Herzen“. Dat is ook de titel van het album dat in de herfst van 2018 moet verschijnen.

Met “Königreich der Herzen” wordt er een nieuw Mario Steffen-tijdperk ingeluid. Hij is persoonlijker, echter en eerlijker. Zijn tekstuele ideeën worden door zijn schrijfteam in woorden gezet en zijn muzikale wensen worden ook uitgevoerd. Zijn carrière begon in 2004 en het ontwikkelde zich tot een klein succesverhaal. Mario Steffen brak niet in één keer door, maar stond eerst op kleine podiums om daarna naar grote podiums te gaan. Hij wil zijn fans iedere keer muzikaal verwennen en dat lukt goed met “Königreich der Herzen”.

Bekijk hier Mario Steffen met Königreich der Herzen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *