Linda Fäh en Lange, lange wach

Linda FähDe Zwitserse Linda Fäh heeft een videoclip uitgebracht van haar nieuwe single Lange, lange wach, dat op haar nieuwe album Herzschlag staat die op 27 april moet verschijnen.

Het nummer van de voormalige Miss Zwitserland is een echte partysong dat tot dansen en feesten uitnodigt. Ze bezingt de mooiste, prikkelendste en spannendste fase van de liefde: Zij houdt van hem en hij van haar, maar of ze samenkomen is nog niet helemaal zeker. Deze spanning houdt de zangeres ’s nachts wakker, maar de kansen op een gelukkig einde zien er goed uit. Want in het nummer zingt: “Ik weet als we elkaar weer zien wordt ik weer zwak”. Ze zingt dit in een lekkere popschlager.

Bekijk hier Linda Fäh met Lange, lange wach:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *