web analytics

Patrick Lindner & Nicki met Baby Voulez Vous

Patrick LindnerDe Beierse Nicki met haar comeback met een duet samen met Patrick Lindner. Ze zingen het nummer Baby Voulez Vous dat op het nieuwe album van Patrick Lindner te horen is dat in februari zal uitkomen.

De zangeres Nicki werd in de jaren 80 een ster met haar nummers in Beiers dialect gezongen zoals, “I bin a bayrisches Cowgirl“ en “Wenn i mit dir tanz“ maakt nu dus een comeback, nadat in 2006 stopte met optreden na een burnout. Ze trad alleen nog maar sporadisch op. Maar nu keert ze dus weer terug.

Samen met Patrick Lindner zingt ze het nummer “Baby Voulez Vous” dat origineel van de Nederlandse groep BZN is. Het nummer is een liefdesverklaring met de nodige horde die genomen moeten worden. In de video zien we ze door een getekende wereld lopen. Patrick Lindner had Nicki gebeld om te vragen of ze het nummer wilde opnemen. Ze kenden elkaar al lang en Nicki vond het een leuk nummer dus had ze gelijk ja gezegt. Haar dochters zijn inmiddels ook 15 en 17, dus had ze weer tijd voor de muziek. Ook Patrick is heel blij dat ze ja zei en vindt dat haar Beierse gezang het nummer begint te leven.

Bekijk hier Patrick Lindner en Nicki met Baby Voulez Vous:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven