web analytics

Norbert Rier nog aan het revalideren, zoon Alexander bij de Spatzen

Kastelruther Spatzen Eind oktober moest Norbert Rier een operatie ondergaan omdat hij een verkalkte hartklep heeft (meer informatie hier) en de verwachting was dat hij vandaag, woensdag 29 november weer op het podium zou staan bij de Kastelruther Spatzen. Maar dat gaat hij dus niet halen.

In oktober maakte de groep bekend dat de operatie van Norbert goed is verlopen en ook de artsen waren tevreden. Hij heeft een litteken van twintig centimeter en is in het ziekenhuis maar liefst vijftien kilo afgevallen. Hij had veel rust nodig en ging dus drie weken lang revalideren in het Duitse Beieren.

Tot nog een paar dagen geleden hadden de Spatzen de hoop dat Norbert er op 29 november bij zou zijn, maar de artsen in het revalidatiecentrum vonden dat hij nog niet naar huis kon en kon optreden en dus moest hij de komende tijd nog blijven om volledig te herstellen. Gelukkig was voor de concerten die in november tot januari worden gespeeld al snel vervanging gevonden: de zoon van Norbert, Alexander Rier zal dan tot die tijd de zanger van de Kastelruther Spatzen zijn. Ze zijn ondertussen al flink aan het repeteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven