Kathrin & Peter en Hab keinen Tag mit dir bereut

Kathrin & PeterHet schlagerduo Kathrin & Peter brengen met het nummer ‘Hab keinen Tag mit dur bereut‘ alweer de derde single uit van dit jaar. Eerder brachen ze `Heut verlieb ich mich` en `Sage niemals nie` uit.

Muzikaal gezien is `Hab keinen Tag mit dir bereut` een balade die met een akoestische intro begint, a cappella gezang met daarna een zachte gitaar, maar als daarna de de muziek komt is duidelijk dat de dichte atmosfeer van geborgenheid en balans op de eerste plek staan. En zo vieren Kathrin en Peter hun onafscheidelijkheid niet alleen met elkaar, wat goed te zien is in de videoclip, maar delen ze het ook met hun fans.

Bekijk hier de videoclip van Kathrin & Peter met Hab keinen Tag mit dir bereut:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *