web analytics

Andrea Berg en 25 Jahre Abenteuer Leben

Andrea BergDe Duitse zangeres Andrea Berg heeft het verzamelalbum 25 Jahre Abenteuer Leben uitgebracht. Op dit album staan 37 nummers die door de fans zelf gekozen zijn.

De fans konden uit een lijst van honderd nummers hun favoriet uitkiezen en zo kwam er een toplijst uit. Ook staat op het album het nummer “Ich werde nie wieder weinen”, het allereerste nummer dat Andrea Berg 25 jaar geleden heeft ingezongen. Tien hits heeft ze in de studio opnieuw opgenomen in akoestische versies, waaronder de megahits “Du hast mich tausendmal belogen”, “Sternenträumer” en “Kilimadscharo”. Van andere bekende nummers zoals, “Ich werde lächeln wenn du gehst”, “Schenk mir einen Stern” en “Piraten wie wir” is een remix gemaakt. Ook staat er een gloednieuw nummer op: “Ja ich will”, een ballade die vrolijk stemt en gaat over Zomer, zon strand en vlinders… de eerste liefde, de eerste kus.

Beluister hier Andrea Berg met “Ja ich will“:

[bol_product_links block_id=”bol_5a08940fa7f32_selected-products” products=”9200000079009019″ name=”andreabergabenteuer” sub_id=”andreabergabenteuer” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven