Hannelore van Heino opgenomen in ziekenhuis

HeinoHet Duitse schlagericoon Heino heeft grote zorgen om zijn vrouw Hannelore. De 75-jarige is al voor de tweede keer dit jaar opgenomen in het ziekenhuis.

De trouwe Hannelore die Heino bij elk optreden begeleid is enkele dagen geleden bij de eerste hulp binnengekomen en ze zou veel pijn hebben. Haar gezondheidstoestand zou zorgwekkend zijn. Ze zou een longontsteking hebben en zou antibiotica krijgen. Hoe lang ze nog in het ziekenhuis moet liggen is onbekend. In maart van dit jaar werd ze geopereerd aan een wervelkolom en ook daarvoor heeft de 75-jarige verschillende keren in het ziekenhuis gelegen voor operaties aan haar rug en heup en voor een hartinfarct.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *