web analytics

Andy Borg op eerste plek in hitlijst met Cara mia

Andy BorgEr is goed nieuws voor de Oostenrijkse zanger Andy Borg. Hij heeft in zijn thuisland Oostenrijk de nummer één positie te pakken in de Album top 40 met zijn album Cara mia. Hiermee stoot hij de Kelly Family van de troon.

Het album kwam op 31 maart uit en doet dus goede zaken. In Oostenrijk kwam het album dus vanuit niets op de eerste plaats binnen, in Zwitserland staat het op plek 28 en in Duitsland stond het album op plek 67. Met Cara mia pakt hij dus voor het eerst in 33 jaar weer de eerste plek in de hitlijst. De vorige keer was dat met het album “Zärtliche Lieder” in 1984 en daarvoor was dat met Adio Amor. Het is zijn negende album dat in de top tien is verschenen en de vierde keer dat het in de top drie is gekomen.

Bekijk hier de videoclip van Andy Borg met Sarah:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven