Andrea Berg breekt hitlijstrecord

Andrea BergAndrea Berg is een van de bekendste schlagerzangeressen in Duitsland. In haar carrière heeft ze verschillende records gebroken, zo staat ze in het Guinessboek of Records in 2013 met als record dat ze met haar Best of-Album het langste in de Duitse en Oostenrijkse hitlijsten staat.

Nu heeft opnieuw een record gebroken: Ze staat nu meer dan duizend weken in de Duitse hitlijsten. Ze heeft in totaal 976 weken in de Album top 100 gestaan en 24 weken in de Single top 100. Dat is in totaal dus meer dan 19 jaar. Dit record zorgt er voor dat ze de hoogstgeplaatste solo-artiest is die in de hitlijst staat. Haar Best-Of album staat inmiddels nu al 350 weken in de hitlijst. Sinds 1992, toen haar carrière begon heeft ze al meer dan dertien miljoen albums verkocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *