Wilkommen 2017 van 31 december 2016

ZDFOp oudejaarsavond, zaterdag 31 december presenteren Andrea Kiewel, Johannes B. Kerner en reporter Lutz van der Hors het programma Wilkommen 2017, het grote oudejaars open-air-evenement bij de Brandenburger Tor in Berlijn.

Bij de Brandenburger Tor wordt het grootste feest gevierd tot het jaarlijkse vuurwerk komt, zo’n twee kilometer lang is het feest en zijn er veel prominente muzikale gasten van klassiek tot pop. De muzikale gasten zijn onder andere: Jermaine Jones, DJ Bobo, Wincent Weiss, Kerstin Ott, Fun Factory, Venga Boys, Reinhard Fendrich, Marianne Rosenberg, Hermes House Band, Max Giesinger, Peter Schilling, La Bouche, Ray Wilson en nog veel meer.

Uitzending: Wilkommen 2017 is vanaf 20:15 bij ZDF te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *